3 gånger i veckan var det ja...

Kolla in Veckans Nykomling som denna vecka är Fiskgratäng med smak av dill & citron, en mild och god gratäng som är väldigt lättlagad. Det sägs ju att man bör äta fisk tre gånger i veckan, gör du det? Jag kan erkänna att jag är allt för dålig på att äta fisk, så varje recept där man kan gömma lite av dessa nyttigheter utan att det behöver smaka för mycket av själva fisken tycker jag är utmärkt! Så klicka in under fliken närmast till höger så kan du läsa hur även du kan få in en extra portion fisk i din vardag :)


GI-vecka på bloggen!

Denna vecka kommer jag lägga ut två recept som är GI-insprierade, eftersom det ibland kan vara bra att äta lite nyttigare som man också håller sig mätt på längre.
   Under Veckans Nykomling hittar ni ett recept på kött med grönsaker och tzatziki, något som är en väldigt stor hit här hemma! Själv följer jag inte någon diet utan lever efter ett "äta lagom av allt"-tänk, men detta är en riktigt god maträtt även om man inte kör på GI-metoden.
   Till på fredag kommer jag även lägga upp en smarrig efterrätt som även den är GI-godkänd. Vad det är tänker jag inte avslöja just nu, men jag lovar att även den går hem hos er gotteälskare som inte följer någon diet. Så kolla in Fredagsmysfliken på fredag så hittar ni receptet där!


Back to business!

Efter ett par veckors uppehåll är jag tillbaka på bloggen. Idag har jag uppdaterat Veckans Nykomling, Recept och Matsedel så gå in och kolla. På fredag återkommer jag med ett gott recept till fliken Fredagsmys! Vi får se vad det blir den här gången... Du missade väl inte i fredags med ljuvliga brownies med kolasås och chokladtryffel? De tar ett tag att göra men de är definitivt värda väntan! Alla mina försökskaniner har älskat dem :) Ta en titt!


RSS 2.0