Det är gott med hembakat! (och billigt!)

Spenderade eftermiddagen med att baka mitt favoritbröd: Grekiskt lantbröd. Detta tar lite längre tid att göra men det är väl värt väntan! Det krävs inte så mycket arbete, dock är det lång jäsnings- och gräddningstid, så detta bröd är perfekt att baka en dag då du ska spendera hela dagen hemma och pyssla med olika sysslor!
   Receptet hittar ni här under länken Veckans Nykomling. Detta mjuka, spröda bröd passar perfekt med lite smör och en skiva hushållsost, men är säkert lika gott med just ditt favoritpålägg =]
   Prova och njut!Minnen från sommaren...

Hittade en bild från midsommar då jag och älsklingen lagade och åt trerätters middag och tänkte att jag skulle dela med mig av ett gott efterrättsrecept: Chokladmoussebakelse med smak av hallon. Detta är så klart Veckans Nykomling.
   Förutom detta finns Bacon- och fläskfilégrytan under fliken recept. Däremot har jag ingen matsedal att dela med mig av den här veckan, jag får återkomma tll denna punkt nästa gång.
   Kolla i det nya receptet nu och testa! Lämna gärna en kommentar och säg vad ni tyckte =]


Nu är vi inne i november...

...som jag ofta uppfattar som en lång, kall, mörk och trist månad. Varför inte lätta upp stämningen lite med ett gott recept? Veckans Nykomling är den här gången Bacon- och fläskfilégryta, som faktiskt är ett riktigt mumsigt recept. Perfekt för att spexa till en tråkig vardag! =]
   Kolla även in Matsedel och Recept för fler goda rätter och mer matinspiration!


RSS 2.0