Specialveckan lider mot sitt slut

Nu har jag publicerat det sista receptet i Day by Day Foods specialvecka! Som nu kanske förstår har det blivit dags för efterrätt, och idag bjuds det på Passion cake.
   Receptet finns som vanligt under fliken Veckans Nykomling. Hoppas det smakar! :)


 

Veckans tredje recept :)

Nu har det blivit dags för Middag i Day by Dat Foods specialvecka :) Som vanligt hittar ni receptet under fliken Veckans Nykomling, och idag bjuder jag på en riktig festmåltid bestående av Baconlindat kött med klyftpotatis.
   Ta er en titt och testa gärna hemma. Det vore roligt att höra vad ni tycker om ni testar några av mina recept!Specialveckan rullar vidare :)

Nu har jag lagt upp nästa recept som ingår i Day by Day Foods specialvecka! Temat för idag är lunch, och receptet är Bakad potatis med smak av sommaren. Ni finner detta under fliken Veckans Nykomling.


  

Måndag vecka 17

Idag har jag inlett min specialvecka här på Day by Day Foods. Veckans första recept är Frukost och detta hittar ni under fliken Veckans Nykomling. Imorgon kommer jag lägga ut ett recept under rubriken Lunch.
   Idag har jag även gjort de vanliga uppdateringarna: Matsedel och Recept. Har ni några frågor eller synpunkter om min matblogg, kontakta mig gärna via mail. Adressen hittar ni under fliken Kontakt.


                                  

2010-04-19

Hej alla läsare!

Idag är det måndag vilket innebär uppdatering här på Day by Day Foods! :)  Jag har idag uppdaterat Matsedel och Recept, samt Veckans Nykomling som denna vecka är fiskbullar med sting. Så klicka er vidare i flikarna här ovanför och kolla in veckans nyheter!
   Nästa vecka tänkte jag ha en specialvecka här på Day by Day Foods då jag från måndag till torsdag kommer uppdatera med ett nytt recept under liken Veckans Nykomling. Temat för denna specialvecka är meny, så jag kommer börja med att publicera ett frukostrecept och vidare under veckan arbeta mig igenom lunch, middag och efterrätt. Missa inte detta! :)
   Det var allt från mig för den här gången, men glöm inte titta in nästa måndag för nya uppdateringar på Day by Day Foods!
Kära läsare!

Efter att ha läst av statistiken här på bloggen har jag upptäckt att de flesta av mina läsare inte klickar sig vidare till några av de flikar som finns överst i bloggen.
   Om ni vill ta del av mina maträtter, recept eller inspiration behöver ni klicka er vidare från startsidan till några av de andra applikationerna. Här på startsidan publicerar jag endast nyheter on uppdateringar och liknande.
   Så om du är matintresserad (vilket du borde var om du läser en matblogg) rekommenderar jag dig att klicka dig vidare nästa gång du besöker Day by Day Foods, så du kan ta del av veckan nya spännande recept.Hej igen!

Nu är jag tillbaka efter ett välbehövt påsklov :)
   Jag har nu uppdaterat veckan Matsedel och kommer senare under dagen lägga in ett helt nytt recept på Veckans Nykomling. Stay tuned! :)RSS 2.0