Nu är julen förbi...

...men man kan fortfarande njuta av allt gott julgodis! I år slog jag på stort och inhandlade flera olika pralinformar som skulle lyxa till årets ranson av julgodis. Jag gjorde 8 olika praliner som jag gav bort i julklapp, det är ganska mycket slit med dem, speciellt om man ska göra många askar, men de blir väldigt fina när man väl är klar! 
   Under Veckans Nykomling finner ni innehållet och en beskrivning till mina praliner, plus en utförlig bild av en av mina chokladaskar! Även om julen är över är det ju aldrig fel med en god pralin så ta en titt och testa gärna! Choklad blir ju aldrig omodernt! =]


Det börjar dra ihop sig mot jul...

...men än är vi inte riktigt där. Om en vecka eller så drar jag igång med årets julgodisskörd, kanske kommer några av recepten upp på bloggen inför det nya året :)
   Den här veckan bjuder jag på ett recept jag lånat från min kompis Malin, nämligen Broccoli- och paprikasås, ett snabbt och gott vegetariskt alternativ som även slinker ner hos oss köttätare :)
   Det grekiska lantbrödet finns nu under fliken recept. Prova gärna detta i kombination med någon av våra soppor: Pastasoppa med cheddar och gräslök eller Kryddig Thaisoppa.


RSS 2.0