Premiär för fredagsmys!

Efter att ha kollat igenom resultaten av förra veckans omröstning här på bloggen så tycker majoriteten att jag borde uppdatera oftare än en gång i veckan för att Day by Day Foods ska vara intressant. De flesta har åxå efterfrågat fler recept inom kategorin Kött och Efterrätter & Bakning. För att möta dessa önskemål har jag infört en ny flik på min blogg, Fredagsmys! Den har premiär nu till helgen och där kommer jag lägga upp extra goda och speciella recept som passar bra när det är dax för helg. Ni kan redan nu gå in och kolla om ni vill, men första receptet har inte kommit ut än. Jag hoppas att mina läsare kommer att uppskatta (och använda!) denna nya funktion :)
   Eftersom det är ny vecka har jag så klart lagt ut ett nytt recept på Veckans Nykomling. Klicka på fliken så finner ni ett recept på en mild och krämig pastagratäng, ett utmärkt recept när man inte vill krångla för mycket i köket men ändå få en god maträtt. Check it out, och kom ihåg att om man klickar in på varje specifikt recept (så att endast det receptet syns) så kan ni nu betygsätta alla rätter under fliken Recept med 1-5 stjärnor! :)

Ny funktion på bloggen! :)

Jag har lagt in en betygsfunktion under fliken Recept som gör att ni läsare nu kan betygsätta betygsätta de recept som ni provar (om ni provar något :P) Detta gör ni i så fall genom att gå in på det specifika inlägget till det receptet (så att bara det receptet syns), antingen genom att klicka bland rubrikerna under "Senaste inläggen" eller genom någon av kategorierna och in i önskat recept :) Just nu är alla recept betygsatta efter min sambos tycke, eftersom han är den enda som smakat alla mina skapelser :P
Det vore väldigt roligt om ni ville använda den här funktionen! Har ni inte provat något recept kan ni ju i alla fall få en sorts vägledning genom den nuvarande bedömningen :P Man kan välja mellan 1-5 stjärnor och dessa finner ni direkt under titeln för varje recept. Tyvärr kan man inte se detta direkt från framsidan utea man måste klicka in på ett specifikt recept.
Det vore även roligt om ni som inte redan har gjort det gick in i mitt förra inlägg och röstade i de 3 små frågor jag lagt upp! Jag försöker göra Day by Day Foods så bra som möjligt och det är ju för er läsare den finns till, så vad kan vara bättre än att ta råd från er? :P
Som vanligt har jag uppdaterat Veckans Nykomling som den här gången är min variant av Fish and Chips. Klicka på bilden under för att komma till inlägget :)

Var med och rösta!

För att kunna förbättra Day by Day Foods vore det bra om jag kunde få höra några av er läsares åsikter. Nedan har jag listat upp några frågor och svarsalternativ och jag vore tacksam om ni tog er tid att svara på dem :)
   Den översta går endast att fylla i ett svarsalternativ, men i de under kan man fylla i flera.


webvoter-omröstning
Hur ofta ska jag uppdatera bloggen för att den ska vara intressant?

En gång i veckan
En gång om dagen
Inte speciellt ofta
Några gånger i månaden
Några gånger i veckan

Se resultat


webvoter-omröstning
Inom vilken kategori skulle du vilja se fler recept?

Efterrätter & Bakning
Fisk & Skaldjur
Kyckling
Kött
Pasta
Vagetariskt

Se resultat
webvoter-omröstning
Vilka funktioner brukar du besöka på Day by Day Foods?

Kontakt
Matsedel
Recept
Startsidan
Veckans Nykomling

Se resultat


Tack för din medverkan!

Cupcakes :)

Mycket kan man säga om USA, men de gör i alla fall god frosting! :p Som ni kanske misstänker har jag bakat cupcakes, två olika sorter som finns under fliken Veckans Nykomling. Ett väldigt lyckat recept må jag säga :)
   Sedan har jag även uppdatterat Recept och Matsedel, och precis som förra veckan så är det bara att klicka på bilderna i Matsedel för att komma till själva receptet.


Nya uppdatteringar!

Som vanligt har ett nytt recept lagts upp på Veckans Nykomling, den här gången är det Kyckling-Afredo, ett väldigt gott och förhållandevis enkelt recept.
   Ta även en titt under fliken Matsedel. Där finner ni ny design samt en smart bildfunktion som gör att ni endast behöver klicka på någon utav bilderna för att komma vidare till själva receptet. 


Välkomna till 2011!

Idag är det första dagen på det nya året och jag har faktiskt tjuvstartat med att lägga upp recept inför nästa vecka =] Under Veckans Nykomling finner ni ett recept från min nyårsafton, nämligen Spaghetti Neri med valnötter och grön sparris.
   Spaghetti Neri är en svart pastasort som innehåller bläck från just bläckfisk, där av färgen. Igår var första gången jag testade detta och det blev ett väldigt lyckat recept! =]
   Förhoppningsvis kommer många fler recept läggas upp under årets gång, men just i denna stund finns 31 recept  från det gångna året upplagda. Jag lägger upp bilder på dem här under och för att gå till något av recepten är det bara att klicka på bilden.

Efterrätter & Bakning:
        
  


Kyckling:
        
        


Kött:

        
        
  

 
Pasta:                                                             Fisk & Skaldjur:
                                 


Vegetariskt:
           


RSS 2.0