Hot, hot, hot! :)

Som ni kanske märkt har jag en förkärlek till lite kryddigare mat, inte så att man sveddar gommen, men med lite extra knorr på. Denna veckan har jag lagt upp ett recept på köttfärssås under Veckans Nykomling som är lite hetare i smaken. Det är en god och krämig köttfärssås som inte är så där rinnig och blöt som vissa andra köttfärssåser kan vara. Det roliga är att varje falmiljs köttfärssås är den andra olik, och här är vårt familjerecept :)
    Till veckans Fredagsmys tänkte jag göra lite uppehåll i bakverken och faktiskt bjuda på ett matrecept. Gå in på fredag för att se vad som bjuds :) Jag har även uppdaterat Matsedeln den här veckan, så gå gärna in där och titta om du behöver inspiration. Klicka på bilderna för att komma direkt till recepten! :)


Köttfärslimpa på G!

Som rubriken avslöjar så har jag denna vecka lagt ut ett recept på köttfärslimpa under Veckans Nykomling. Det är ett smarrigt och enkelt recept på en härlig köttfärslimpa med bacon och vitlök. Dessutom medförjer även en härlig sås :)
   Tyvärr har jag inte tid att uppdatera Matsedeln den här veckan, men behöverni inspriation till veckans måltider så kan ni ju gå in under fliken Recept och skrolla igenom. Just nu hittar ni 41 recept där, inklusive de från förra veckan. 
   Glöm inte heller att kolla in igen på fredag för ett nytt recept under fliken Fredagsmys! Jag kan säga att det kommer vara något som passar er som gillar att få ett litet syrlig inslag i en söt efterrätt... :)

  

Alla ♥ Dag

Idag är det 14:e februari, Alla hjärtans dag! Vissa firar, andra inte. Hur du äv väljer att göra så tänkte jag bjuda på ett recept som går väldigt enkelt att göra och som smakar riktigt gott: Kyckling Allt-i-ett. Kolla in Veckans Nykomling för att läsa mer om detta recept (eller klicka direkt på bilden). Är du sugen på något lite extra som passar just för till Alla hjärtans dag så kan jag tipsa om mina Passion Cakes, klicka på bilden så kommer du direkt till receptet!
    

 


Ny vecka...

...och dax att planera vad man ska äta de kommande dagarna. Att åka och handla utan att ha en färdig plan brukaf för mig inebära att det slinker ner både det ena och det andra i korgen som jag egentligen klara mig fint utan. Därför försöker jag alltid komma upp med en matsedel inför veckan, men idag har jag inte funnit nån vidare inspiration. En uppdatering kommer nog seare, jag får vänta tills jag vaknat ordentligt först :P
   På Veckans Nykomling har jag lagt in ett recept på en god och väldigt enkel kycklingwok med lite het eftersmak. Receptet passar dig som inte är rädd för lite sting på tungan :) Sedan har även förra veckans recept (den krämiga pastagratängen och cupcakesen) hamnat under fliken Recept. Gå gärna in och beygsätt om du testat något av dem, detta gör du genom att klicka in på detta specifika recept via sidpanelen eller genom att kategorisöka.
   På fredag kommer åxå ett nytt recept in under fliken Fredagsmys :) Vad tycker ni om min nya flik till bloggen? En bra funktion ellr överflödig? Lämna gärna en kommentar och säg vad du tycker!


RSS 2.0