Vecka 18: Kebabgryta med ris
2 stora portioner
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1816690/images/2011/du-behver-motorway_127615561.jpg)
1 förpackning färdigkryddat kebabkött (kebabkryddat fläskkött)
1 lök
ca 3 dl creme fraiche
Chilisås
2 feferoni
Salt, pepparmix, grillkrydda, vitlökspulver,
Smör att steka i
Ris
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1816690/images/2011/gr-s-hr-motorway_127615659.jpg)
Hacka löken fint och fräs i en klick smör. Tillsätt det kebabkryddade köttet och krydda extra med salt, pepparmix, grillkrydda och vitlökspulver.
När köttet är stekt, tillsätt ca 3 dl creme fraiche och en halv dl chilisås och blanda väl. Klipp i 2 feferonis och låt puttra ihop några minuter.
Servera kebabgrytan med nykokt ris.
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1816690/images/2010/1_107552990.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1816690/images/2011/du-behver-motorway_127615561.jpg)
1 förpackning färdigkryddat kebabkött (kebabkryddat fläskkött)
1 lök
ca 3 dl creme fraiche
Chilisås
2 feferoni
Salt, pepparmix, grillkrydda, vitlökspulver,
Smör att steka i
Ris
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1816690/images/2011/gr-s-hr-motorway_127615659.jpg)
Hacka löken fint och fräs i en klick smör. Tillsätt det kebabkryddade köttet och krydda extra med salt, pepparmix, grillkrydda och vitlökspulver.
När köttet är stekt, tillsätt ca 3 dl creme fraiche och en halv dl chilisås och blanda väl. Klipp i 2 feferonis och låt puttra ihop några minuter.
Servera kebabgrytan med nykokt ris.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1816690/images/2010/cimg1059_84484082.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1816690/images/2010/1_107552990.jpg)
Kommentarer
Trackback