Vecka 16: Fiskbullar med sting
2 portioner
1 burk Abba fiskbullar i buljong
3-4 dl creme fraiche
1 liten lök
1 äpple
1 liten röd paprika
Curry, salt, peppar
Smör att steka i
Finhacka löken och fräs den tillsammans med curry i en klick smör i en kastrull. När löken stekts något, häll i creme fraichen och rör om ordentligt. Låt såsen koka upp.
Häll bort buljongen från fiskbullarna och häll sedan fiskbullarna i currysåsen. Krydda med salt och peppar och låt koka 3 minuter.
Hacka äpplet och den röda paprikan i små tärningar och häll i såsen. Låt koka någon minut till och servera sedan med nykokt ris.
1 burk Abba fiskbullar i buljong
3-4 dl creme fraiche
1 liten lök
1 äpple
1 liten röd paprika
Curry, salt, peppar
Smör att steka i
Finhacka löken och fräs den tillsammans med curry i en klick smör i en kastrull. När löken stekts något, häll i creme fraichen och rör om ordentligt. Låt såsen koka upp.
Häll bort buljongen från fiskbullarna och häll sedan fiskbullarna i currysåsen. Krydda med salt och peppar och låt koka 3 minuter.
Hacka äpplet och den röda paprikan i små tärningar och häll i såsen. Låt koka någon minut till och servera sedan med nykokt ris.
Kommentarer
Trackback