Vecka 15: Naan-bröd
Naanbröd är en enkel och god måltid som går snabbt att tillreda och innehåller många bra ingredienser.
2 portioner
1 förpackning Santa Maria Naanbröd (röd)
1 förpackning Santa Maria Chicken Tikka kryddmix
1 kycklingfilé
gurka, gul paprika, rödlök
Riven ost
Smör
1 citron
1 dl creme fraiche
Skär kycklingfilén i tunna skivor. Krydda med lite av Chicken Tikka-kryddan och stek i smör tills bitarna fått en gyllene färg.
Skär gurka, lök och paprika i skivor eller bitar.
Riv skalet av en halv citron i en skål. Klicka i creme fraichen och pressa i lite citronsaft. Rör om till en fin dressing.
Tillred naanbrödet enligt anvisningarna på förpackningen, antingen i ugn eller i mikro. När brödet är varmt, strö på riven ost, lägg på kyckling och grönsaker och klicka över såsen. Sedan är det bara att äta och njuta!
Tips! Antingen kan man dela naanbrödet på mitten och lägga fyllingen mellan brödskivorna och äta det som en hamburgare, eller så kan man lägga fyllningen ovanpå brödet och äta den som en pizza.
2 portioner
1 förpackning Santa Maria Naanbröd (röd)
1 förpackning Santa Maria Chicken Tikka kryddmix
1 kycklingfilé
gurka, gul paprika, rödlök
Riven ost
Smör
1 citron
1 dl creme fraiche
Skär kycklingfilén i tunna skivor. Krydda med lite av Chicken Tikka-kryddan och stek i smör tills bitarna fått en gyllene färg.
Skär gurka, lök och paprika i skivor eller bitar.
Riv skalet av en halv citron i en skål. Klicka i creme fraichen och pressa i lite citronsaft. Rör om till en fin dressing.
Tillred naanbrödet enligt anvisningarna på förpackningen, antingen i ugn eller i mikro. När brödet är varmt, strö på riven ost, lägg på kyckling och grönsaker och klicka över såsen. Sedan är det bara att äta och njuta!
Tips! Antingen kan man dela naanbrödet på mitten och lägga fyllingen mellan brödskivorna och äta det som en hamburgare, eller så kan man lägga fyllningen ovanpå brödet och äta den som en pizza.
Kommentarer
Trackback