Vecka 17, Del 4 : Passion cake ♥

4 st


2 ägg
1,5 dl socker
1,5 dl mjöl
3 passionsfrukter
1 dl hallon
smör
pärlsocker
vaniljvisp


Vispa ägg och socker i en skål. Häll i mjölet och rör om.
   Dela passionsfrukterna och gröp ur fruktköttet och rör ner det i blandningen. Rör noga så att allt blandas.
   Klicka upp smeten i 4 suffléskålar, lika mycket i varje. Pilla ner 4-5 stora hallon i varje skål.
   Hyvla kylt smör med en osthyvel så att bären täcks. Häll över pärlsocker och grädda dem sedan 20-25 minuter i 200°C varm ugn.
   Vispa vaniljvispen fluffig och servera en klick ovanpå varje Passion cake. Vänta tills den svalnat någon minut innan du serverar.


                 

          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0