Vecka 18: Kebabgryta med ris

2 stora portioner


1 förpackning färdigkryddat kebabkött (kebabkryddat fläskkött)
1 lök
ca 3 dl creme fraiche
Chilisås
2 feferoni
Salt, pepparmix, grillkrydda, vitlökspulver,
Smör att steka i
Ris


Hacka löken fint och fräs i en klick smör. Tillsätt det kebabkryddade köttet och krydda extra med salt, pepparmix, grillkrydda och vitlökspulver.
   När köttet är stekt, tillsätt ca 3 dl creme fraiche och en halv dl chilisås och blanda väl. Klipp i 2 feferonis och låt puttra ihop några minuter.
   Servera kebabgrytan med nykokt ris.


          
       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0