Tortillas med kycklingbollar
Till 2 portioner (4 tortillas)
3 innerkycklingfiléer (eller 1 vanlig stor)
1/3 röd chili
1 klyfta vitlök
salt
svartpeppar
ströbröd till rullning
en klick smör
Dela kycklingfiléerna i några bitar och kör dem i en mixer tillsammans med skuren chili, vitlöken och kryddorna.
När kycklingen blivit till färsliknande konsistens, ta en liten sked smet och rulla till små bollar, lite mindre till storleken än köttbullar.
Rulla bollarna i ströbröd och stek dem sedan i en klick smör, tills dess att de fått gyllenbrun färg.
Skär upp grönsaker, jag valde gurka, gul paprika och rödlök, och lägg dem i ett tortillabröd tillsammans med riven ost, en klick dressing och såklart kycklingbollarna. Vik ihop och ät :)
3 innerkycklingfiléer (eller 1 vanlig stor)
1/3 röd chili
1 klyfta vitlök
salt
svartpeppar
ströbröd till rullning
en klick smör
Dela kycklingfiléerna i några bitar och kör dem i en mixer tillsammans med skuren chili, vitlöken och kryddorna.
När kycklingen blivit till färsliknande konsistens, ta en liten sked smet och rulla till små bollar, lite mindre till storleken än köttbullar.
Rulla bollarna i ströbröd och stek dem sedan i en klick smör, tills dess att de fått gyllenbrun färg.
Skär upp grönsaker, jag valde gurka, gul paprika och rödlök, och lägg dem i ett tortillabröd tillsammans med riven ost, en klick dressing och såklart kycklingbollarna. Vik ihop och ät :)
Kommentarer
Trackback