Pesto

1 portion


10-12 kvistar basilika
2 msk pinjenötter
2 msk olivolja
2 klyftor vitlök
1 liten bit parmesanost  (Jag tog 2,5 msk färdigriven parmesan)
Salt
Pasta


Koka pastan.
   Lägg alla ingredienser i den ordningen i din  mixer. Kör några sekunder tills alla ingredienser finhackats till en jämn sås.
   Häll pestosåsen i en gryta och låt koka upp under omrörning. Häll den sedan över den nykokta pastan och det är klart att ätas. Snabbt och gott!
   Var lite försiktiga med saltet, jag tyckte det blev lite väl salt och jag hade ändå inte i så mycket. Ett tips är att salta efteråt, det går minst lika bra.


         

          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0