Fiskbullar med sting

2 portioner

1 burk Abba fiskbullar i buljong
3-4 dl creme fraiche
1 liten lök
1 äpple 
1 liten röd paprika
Curry, salt, peppar
Smör att steka i


Finhacka löken och fräs den tillsammans med curry i en klick smör i en kastrull. När löken stekts något, häll i creme fraichen och rör om ordentligt. Låt såsen koka upp.
   Häll bort buljongen från fiskbullarna och häll dem sedan i currysåsen. Krydda med salt och peppar och låt koka 3 minuter.
   Hacka äpplet och den röda paprikan i små tärningar och häll i såsen. Låt koka någon minut till och servera sedan med nykokt ris.

         

         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0