Pannacotta med bär (GI)
6 st
2 gelatinblad
1 vaniljstång
4 dl grädde
2 dl matlagningsgrädde
4 msk råströsocker
hallon och blåbär
Blöt gelatinbladen i kalt vatten och låt dem ligga blött ca 5 minuter.
Koka upp grädden, matlagningsgrädde, socker och kornen från vaniljstången och låt sjuda i ett par minuter. Tillsätt därefter gelatinbladen och rör om ordentligt tills de smält.
Häll upp blandningen i glas eller serveringgsålar och förvara i kylen i 3 timmar. Vid servering, lägg några färska eller tinade bär på toppen.
2 gelatinblad
1 vaniljstång
4 dl grädde
2 dl matlagningsgrädde
4 msk råströsocker
hallon och blåbär
Blöt gelatinbladen i kalt vatten och låt dem ligga blött ca 5 minuter.
Koka upp grädden, matlagningsgrädde, socker och kornen från vaniljstången och låt sjuda i ett par minuter. Tillsätt därefter gelatinbladen och rör om ordentligt tills de smält.
Häll upp blandningen i glas eller serveringgsålar och förvara i kylen i 3 timmar. Vid servering, lägg några färska eller tinade bär på toppen.
Kommentarer
Postat av: Alexandra
Pannacotta är verkligen riktigt gott!
Trackback