Pannacotta med bär (GI)

6 st

2 gelatinblad
1 vaniljstång
4 dl grädde
2 dl matlagningsgrädde
4 msk råströsocker
hallon och blåbär


Blöt gelatinbladen i kalt vatten och låt dem ligga blött ca 5 minuter.
   Koka upp grädden, matlagningsgrädde, socker och kornen från vaniljstången och låt sjuda i ett par minuter. Tillsätt därefter gelatinbladen och rör om ordentligt tills de smält.
   Häll upp blandningen i glas eller serveringgsålar och förvara i kylen i 3 timmar. Vid servering, lägg några färska eller tinade bär på toppen.

         
         

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Pannacotta är verkligen riktigt gott!

2011-04-16 @ 13:21:10
URL: http://barefootangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0