Köttfärslimpa på G!

Som rubriken avslöjar så har jag denna vecka lagt ut ett recept på köttfärslimpa under Veckans Nykomling. Det är ett smarrigt och enkelt recept på en härlig köttfärslimpa med bacon och vitlök. Dessutom medförjer även en härlig sås :)
   Tyvärr har jag inte tid att uppdatera Matsedeln den här veckan, men behöverni inspriation till veckans måltider så kan ni ju gå in under fliken Recept och skrolla igenom. Just nu hittar ni 41 recept där, inklusive de från förra veckan. 
   Glöm inte heller att kolla in igen på fredag för ett nytt recept under fliken Fredagsmys! Jag kan säga att det kommer vara något som passar er som gillar att få ett litet syrlig inslag i en söt efterrätt... :)

  

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Sv:

Tack för dina kommentarer, roligt att du tyckte till om namn på fölet :)

Nu till allergin, tyvärr är det mest hosta jag fått och det kliar i lungor så jag vill inte riskera att få astma eller liknande.. Jag har även fått tillbaka eksem.

Det är inte värt att kanske få men för livet bara för att få jobba med hästar i ett halvår. Jag får hitta jobb på annat håll tills jag ska börja plugga :)

2011-02-24 @ 08:02:45
URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej! Jaa dom blev hur goda som helst. Här tror jag att du har en fungerande direktlänk: http://kalasgott.blogg.se/2010/march/ooooey-gooey-brownies.html



Ses! :)

2011-02-24 @ 12:58:53
URL: http://annagewerths.blogg.se/
Postat av: Millelini

Hej, nu kör jag igång dangens blogg :)

Kika in och anmäl dig :)

2011-02-25 @ 13:24:33
URL: http://millelini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0