Vecka 1: Spaghetti Neri med valnötter och grön sparris

2 portioner


2 portioner Zeta Spaghetti Neri (svart pasta)
½ paket bacon
2,5 dl mellangrädde
1 påse Grana Padano ost
4 gröna sparris
8 valnötskärnor
En klick smör
Salt


Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Efter halva koktiden, lägg i sparrisarna och låt dem koka med. Salta en aning.
   Värm mellangrädden i en kastrull. När den börjar koka, sänk värmen en aning och tillsätt osten. Tillsätt lite salt och rör om med jämna mellanrum.
   Finstrimla och knaperstek baconet i lite smör, lägg det sedan på en bit papper så det överflödiga flottet sugs upp. Häll av den färdigkokta pastan och låt sparrisarna stekas lite i den baconflottiga stekpannan. Salta.
   Lägg upp pasta, ostsås och bacon på tallrikarna. Toppa med sparris och valnötter.

           
         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0