Vecka 6: Het wok med kyckling och grönsaker

2 portioner

2 kycklingfiléer
3 rädisor
1 liten burk skivade vattenkastanjer
En liten röd paprika
En näve sugar snaps
2 portioner nudlar
3 små skedar creme fraiche
En rågad tsk sambal oelek
Chilikrydda
Smör att steka i



Strimla rädisorna och paprikan och bryt sugar snapsen på mitten.
   Tärna kycklingfilén i små bitar. Värm en wok eller en stekpanna och lägg i en klick smör. Stek kycklingen och krydda med chilipulver. Tillsätt de skivade grönsakerna och vattenkastanjerna, och rör om då och då.
   Koka nudlarna. Blanda creme fraiche och sambal oelek i en liten skål. När nudlarna är färdigkokta, häll av vattnet och rör sedan ner creme fraichebalndningen.
   Lägg upp nudlarna på två tallrikar och lägg woken ovanpå.

         
         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0