Vecka 9: Specialköttfärssås och pasta

2 portioner

ca 400 g nötfärs
1 dl creme fraiche
½ dl matlagningsgrädde
½ dl ketchup
½ dl chilisås
1 vitlöksklyfta
2 peperoni
salt, pepparmix, grillkrydda, vitlökspulver
smör att steka i
pasta

Stek köttfärsen i lite smör. När den nästan är genomstekt, krydda med salt, pepparmix, grillkrydda och lite vitlökspulver.
   Tillsätt creme fraiche, matgrädde, ketchup och chilisås och blanda väl. Pressa i vitlöken och rör om.
   Låt blandningen bubbelkoka någon minut och klipp sedan 2 peperoni i bitar över köttfärssåsen. Rör om ordentligt och servera sedan till nykokt pasta.
         
         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0